jonkoping.bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Jönköping

Bostadsrätt i Jönköping

Om Jönköping I norra Smålands inland är tätorten Jönköping belägen. Staden är en av Sveriges äldsta städer och tionde största tätort med ett invånarantal på strax över 133 100. Centrala Jönköping utgörs av stadskärnan med butiker, restauranger, kultur och nöjen. Omkring är två mindre sjöar belägna; Munksjön och Rocksjön, vid Vätterns södra sida.

 

Jönköpings befolkning Befolkningstillväxten i Jönköping är hög med ca 1 000 invånare per år som bosätter sig i många av de mindre och större tätorterna som bildar staden. Möjligheterna för ett bra boende är mycket goda, då det finns bostäder både centralt och utanför city.

 

Natur och stadspuls- en salig blandning! Med en belägenhet längs med Vätterns södra strand, är det närhet till både stadspuls och natur. I Jönköping city kan du vandra bland de charmiga gränderna och kanalerna som går genom staden. Inköpsmöjligheterna och bekvämligheter är utmärkta då butiker, caféer, restauranger, närservice och nattliv fyller ut staden. Norr om staden finns Gränna och Visingsö, två områden med fantastiska naturupplevelser; kullersten, lummiga skogar och vacker utsikt. Minst sagt, som taget ut historieboken!

 

Kommunikation Kommunaltrafiken i Jönköping är utmärkt! Stadsbussar trafikerar flera områden i staden. Tågen passerar dagligen och tar dig vidare till andra städer i Sverige.

Links

Facebook-sida för Hyrsbostäder i Jönköping
Sök hyresbostad i Jönköping på Facebook

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!

Icon CO2 neutral website English transparent.png