jonkoping.bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Ekhagen

Bostadsrätt i Ekhagen

Ekhagen är ett av bostadsområdena i Jönköping, bestående av dels villaområden. Stadsdelen har under senare år expanderats genom byggandet av ett hundratal nya villor. Området är beläget sydost om Jönköpings centrum och många av bostäderna har utsikt över Vättern.

Ekhagen är omgivet av vacker natur och naturreservatet Bondberget, med både vandringsleder och löparspår. Ekhagens centrum erbjuder flera inköpsmöjligheter i form av mataffärer, butiker och caféer. För de shoppingintresserade är Jönköping city ett bättre alternativ. I området finns idrottsplatser för sportintresserade. Även skola för olika åldrar finns i Ekhagen.

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Dalhem Månsarp »

Icon CO2 neutral website English transparent.png